Uslovi korišćenja

Politika privatnosti za http://www.tacno-vreme.rs

Ako Vam je potrebno više informacija ili imate pitanja u vezi naše politike privatnosti, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila na [email protected]

Na http://www.tacno-vreme.rs, privatnost naših posetilaca je od izuzetne važnosti za nas. Ovaj dokument politike privatnosti ocrtava vrstu ličnih informacija primljenih i prikupljenih od strane http://www.tacno-vreme.rs i kako se koriste.

Log fajlovi

Kao i mnogi drugi veb sajtovi, http://www.tacno-vreme.rs koristi log fajlove. Informacije unutar datoteka evidencije obuhvataju Internet protokol (IP) adrese, vrstu pretraživača, Internet provajdera (ISP), datum / vreme, ulazne / izlazne stranice i broj klikova za analizu trendova, administraciju sajta i praćenje posetilaca na sajtu, a obuhvataju demografske informacije, IP adrese, i druge informacije koje nisu vezane za bilo koju informaciju koja omogućava identifikaciju korisnika.

Kolačići i veb oznake
http://www.tacno-vreme.rs koristi kolačiće za skladištenje informacija o sklonosti posetilaca koji snimaju korisnički specifične informacije o tome koje stranice posećujete i kojim stranicama pristupate, prilagođava sadržaj stranice na osnovu tipa posetilaca ili druge informacije koje posetilac šalje preko njihovog pretraživača.

DoubleClick DART kolačić
. :: Google, kao treća strana dobavljača, koristi kolačiće za prikazivanje oglasa na vašem sajtu.
. :: Google korišćenje DART kolačića omogućava da prikazuje oglase svojim korisnicima na osnovu njihove posete svojim sajtovima i drugim sajtovima na Internetu.
. :: Korisnici se mogu isključiti iz upotrebe DART kolačića tako što ćete posetiti politiku privatnosti Google oglasa i sadržaja na sledećoj adresi - http://www.google.com/privacy_ads.html

Neki od naših reklamnih partnera mogu koristiti kolačiće i web oznake na našem sajtu. Naši partneri su:
Google Adsense
Commission Junction
Widget Bucks
Adbrite
Clickbank
Epic / Azoogle
Chitika
Linkshare
Amazon
Kontera
Advertising.com
CPAStorm
Burst
Valueclick
InfoLinks
Vibrant Media
24/7 Real Media
Tribal Fusion
Casale
Tremor Media
Adify
...

Google AdSense
Ove nezavisne oglasne mreže koriste tehnologiju za reklame i linkove koji se pojavljuju na http://www.tacno-vreme.rs i poslati su direktno u pretraživač korisnika. Oni automatski dobijaju IP adresu od vas kada se to desi. Ostale tehnologije (kao što su kolačići, JavaScript ili web oznake) mogu takođe da se koriste kod oglasnih mreža treće strane za merenje delotvornosti svojih reklama i / ili da personalizuju sadržaj oglašavanja koji vidite.

http://www.tacno-vreme.rs nema pristup ili kontrolu nad kolačićima koji se koriste od strane oglašivača.

Trebalo bi konsultovati odgovarajuće politike privatnosti tih servera za oglase za detaljnije informacije o njihovim praksama, kao i za uputstva o tome kako da se izdvojite iz određenih praksi. Politika privatnosti http: //www.tacno-vreme.rs se ne odnosi na aktivnosti drugih oglašivača ili web sajtova i ne mogu se kontrolisati.

Ako želite da ugasite kolačiće, to učinite u podešavanjima vašeg pretrazivača. Više informacija o upravljanju kolačićima možete pronaći na zvaničnom sajtu pretrazivača.